Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İşadamı Sezgin Baran Korkmaz Bacalı Köyü'ne 12 derslikli okul yaptırdı

        - Digor Bacalı köyünde yapılacak okulun açılışını Bakan Ahmet Arslan yapacak

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - Hayali "Türkiye'nin doğusu ve batısı arasındaki mesafeyi kapatmak!" olan SBK Holding Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, oğlu Deniz Korkmaz'ın sünnet düğününde verdiği sözü tuttu. Korkmaz, sünnet düğünde toplanan takılara kendisi de önemli miktarda katkı Kars'ın Digor İlçesi'ne bağlı Bacalı Köyü'ne 12 derslikli okul yaptırdı.

        İşadamı Sezgin Baran Korkmaz'ın Bacalı Köyü'nde yaptırdığı ve 20 Kasım 2016 Pazar günü açılışını yapacağı okulun açılış törenine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılması bekleniyor. Arslan okulun açılışını yapacak.

        Korkmaz'ın, tarafından Kars'ın il, ilçe, köylerindeki 10 bin ilk ve ortaokul öğrencisine kışlık kıyafet dağıtımı yapacağı bildirildi.

        Ayrıca Korkmaz, Afgan aileler için SBK Holding/EastWest Institue tarafından yaptırılacak 60 adet konut protokolünü ise Kars Valiliği'nde imzalayacak.

        (IÇ-Y)

        17.11.2016 14:26:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler