Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sungurlu'da Halk Otobüsleri Pazar Günü Ücretsiz

        (Fotoğraflı)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - Sungurlu Belediyesi, 20 Kasım Pazar günü yapılacak olan KPSS (orta öğretim) sınavına girecek vatandaşlar için ücretsiz servis hizmeti sunacak.

        Sınava girecek vatandaşların sınav noktalarına ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla belediye halk otobüslerinin sınav günü tüm güzergahlara ücretsiz toplu taşıma hizmeti vermesi için talimat veren Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Bu yıl KPSS sınavının ilçemizde yapılacak olması sınava girecek hemşehrilerimiz için büyük kolaylık oldu. Bizde hemşehrilerimize bir kolaylık daha sağlamak amacıyla sınav günü halk otobüslerimizi ücretsiz hizmet vermesine karar verdik. Bu vesileyle sınava girecek arkadaşlara başarılar diler, gayretlerinin karşılığını en iyi şekilde almalarını temenni ederim" dedi.

        (SŞ-BÖ)

        17.11.2016 17:05:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler