Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sınırdaki şehit ailelerine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Feyzullah Taş

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, Kuzey Irak'ın sıfır noktasında bulunan şehit ailelerini ziyaret etti.

        ASP Müdürü Mehmet Akif Bildirici ve beraberindeki kurum çalışanları, PKK tarafından Şemdinli Durak Karakoluna yönelik saldırıda şehit düşen Ahmet Demircan ve Esat Yeşil'in aileleriyle gazi Tevfik Fırat'ı Üzümkıran köyünde ziyaret ettiler. Şehit aileleri ile bir süre sohbet ederek değişik hediyeler veren ASP Müdürü Bildirici ve beraberindekiler, daha sonra köydeki engelli ve solunum cihazına bağlı bir yaşlıyı ziyaret ettiler. ASP Müdürü Bildirici; "Sınır köyündeki şehit çocuklarının yüzündeki tebessüm yüreğimizi ısıttı. Köydeki engellilerimizi, yaşlılarımızı ve en son solunum cihazına bağlı yaşayan Huzeyfe'yi ziyaret ettik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazimize de acil şifalar diliyorum" dedi.

        (FT-MSA-Y)

        18.11.2016 08:42:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler