Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırkağaçlı minikler fidan dikti

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nde eğitim gören minik öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte hatıra ormanına giderek çam fidanı diktiler.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 4-12 yaş arasındaki minik öğrenciler için hayata geçirdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, eğitimlerine devam ediyor. Kırkağaç ÇKSM'de eğitim gören minik öğrenciler, hatıra ormanına giderek fidan dikmeyi öğrendiler. Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikle, minik öğrenciler hem çevre kirliliği hakkında bilgiler alırken hem de fidan dikerek doğaya katkı sağladılar. Yapılan etkinlikle ilgili konuşan Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün hayata geçirdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri'nde onlarca minik yavrumuz eğitim görüyor. Bizim ilçemizde de yer alan ÇKSM'de öğrencilerimizle birlikte fidan diktik. Onlara çevre kirliliği hakkında öğretmenleri bilgi verdi" diye konuştu.

        (SC-Y)

        18.11.2016 12:35:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler