Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Varto'da yollar sıcak asfaltla tanışacak

        - Varto Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin:

        - "12 kilometre sıcak asfalt yapacağız"

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş'un Varto Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, görevlendirdiği günden itibaren hummalı bir çalışma içerisine girerek, ilçede 12 kilometre sıcak asfalt yapacakları müjdesini verdi.

        Varto Belediyesi Başkanı Sabite Ekinci'nin tutuklanmasının ardında İçişleri Bakanlığınca belediye başkan vekili olarak görevlendirilen Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, halka hizmet götürmek için hummalı bir şekilde çalışıyor. Varto Hükümet Konağı etrafında çevre düzenlemesiyle mahalle aralarındaki sokakların parke ve asfalt çalışmasını yaptıran Çetin, ilçenin tüm mahalle yollarının asfaltlı ve parkeli olacağını kaydetti. Karayolları Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler sonucunda ilçeye 12 kilometre sıcak asfalt yapılacağının müjdesini de veren Çetin, "Karayolları Bölge Müdürümüzle güzel bir görüşmemiz oldu. Kendileri 8 kilometre sıcak asfalt yapımında yardımda bulunacaklarını söylediler. Biz de 12 kilometre sıcak asfaltın yapılmasını talep ettik. İnşallah tüm mahalle yollarımızı sıcak asfalt ve parke taşları ile yapacağız. 6 aylık süre içerisinde ilçemizde asfaltsız ve parkesiz yollarımızın kalmayacağının müjdesini buradan veriyoruz" şeklinde konuştu.

        (MSA-Y)

        18.11.2016 13:56:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler