Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali sabah namazında gençlerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        DÜZCE (İHA) - Vali Zülkif Dağlı sabah namazında gençlerle bir araya geldi.

        Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı gençlik merkezlerince, birlik, dirlik, huzur ve sükun mekanları olan camilerle gençleri buluşturmak, milli ve manevi değerleri gelecek nesillere aktarmak ve gençlerin bir araya gelmesine vesile olmak amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak 'Gençlik sabah namazında buluşuyor' etkinliği Vali Zülkif Dağlı'nın katılımıyla Düzce Merkez Büyük Camiinde gerçekleşti. Sabahın erken saatlerinde tarihi Merkez Büyük Camii'ne gelen yüzlerce genç yan yana saf tuttu ve sabah namazını eda etti.

        Sabah namazı sonrası gençlere Vali Zülkif Dağlı tarafından sıcak çorba ve simit ikram edildi. Zülkif Dağlı gençlerle bir süre sohbet etti. Etkinlik Zülkif Dağlı ve katılımcılarla 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen resim sergisi gezilerek sona erdi.

        (AY)

        18.11.2016 15:47:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler