Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ereğli Belediyesi ölçeğinde hizmet alıyor

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Genel Sekreteri Hasan Kılca ve Koordinasyon Daire Başkanı Mustafa Yazlık, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile birlikte Ereğli'de yürütülen çalışmaları inceledi.

        Başkan Özgüven, Ereğli'nin yeniden dizayn edilen çalışmalarıyla Büyükşehir ölçeğinde bir kent haline geleceğini söyledi. Çalışmaların hummalı bir şekilde gece geç vakitlere kadar devam ettiğini söyleyen Başkan Özgüven, "Şehrimize uzun yıllar hitap edecek, geleceğimize uzun yıllar hitap edecek çalışmalar sergiliyoruz. Bu noktada Büyükşehrimizin kurumsal özelliğinden hem şehir olarak hem de belediye olarak yararlanıyoruz. Asfalt, kanalizasyon, su borularının değiştirilmesi, yağmur tahliye kanallarının yapılması daha önceleri gerekiyordu ancak yapılmamış. Büyükşehrimizin yardımları ile bunları biz gerçekleştiriyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin de sabır ve iyi niyetlerine de teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar tamamlandığında Ereğli Büyükşehir ölçeğinde bir kent haline gelecek" dedi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Genel Sekreteri Hasan Kılca ise, Yeni Büyükşehir Yasası'ndan sonra Konya merkezdeki ilçelerde hangi hizmet varsa o hizmeti yeni bağlanan 28 ilçeye de getireceklerini söyledi. Konya standartlarında hizmet kalitesi ürettiklerini kaydeden Kılca, yapılan hizmetlerin Ereğli ve Konya'ya hayırlı olmasını diledi.

        (ÖS-AH-Y)

        18.11.2016 18:41:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler