Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvalık Mehmet Akif Ersoy'dan 'Biz Büyük Bir Aileyiz' Kermesi

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlediği kermes renkli görüntülere sahne oldu.

        Okul Aile Birliği'nin hemen hemen tüm velilerinin hazır bulunduğu kermeste; öğrencilere tavuk pilav, lokma, kek, sarma, kısır, kurabiye gibi yiyecekler beğeniye sunuldu.

        Görme engellilerin unutulmadığı kermeste, İstanbul Görme Engelliler Derneği üyesi bir gurup da mini bir konser verdi. Konserde, görme engelli dernek yetkilileri kaldırımlara parkeden araçların yürüme konusunda büyük bir problem yaşadığını ve bu konuda herkesin duyarlı olması gerektiğine dikkat çektiler.

        Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Gülay Elbi; "Biz gerçekten çok büyük bir aileyiz. Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen okul müdürümüz Mustafa Kurtuluş'un yanı sıra idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm velilerimize, derneğimiz yetkililerine çok teşekkür ediyorum."dedi.

        (SS)

        18.11.2016 20:21:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler