Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KPSS ortaöğretim oturumu Tatvan'da sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) ortaöğretim mezunlarına yönelik oturumu, Bitlis'in Tatvan ilçesinde sona erdi.

        İlçe genelindeki okullarda saat 10.00'da yapılan sınava giren öğrencilerin 120 dakika olan süreleri, saat 12.00 itibariyle sona erdi. Bazı öğrenciler sınav süresinin bitmesini beklemeden çıkarken, bazı öğrenciler de süreyi sonuna kadar kullandı. Sınavın sona ermesi ile birlikte dışarı çıkan öğrenciler, sınavın heyecanını okulların bahçesinde kendilerini bekleyen aileleriyle paylaştı.

        Bazı öğrenciler sınavı kolay bulurken, bazı öğrenciler ise sınavın zor olduğunu ve sürenin ise yetersiz geldiğini ifade etti. Sınav stresi ve heyecanını atlatan öğrenciler, şimdi ise dört gözle sınav sonuçlarının açıklanacağı günü bekleyecek.

        Öte yandan, ilçe genelindeki okullarda yapılan sınavda herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığı öğrenildi.

        (HO-MSA-Y)

        20.11.2016 12:22:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler