Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artuklu Belediyesi'nin web sitesi bakıma alındı

        Mehmet Salih Keskin

        MARDİN (İHA) - Mardin merkez Artuklu İlçe Belediyesi'ne bugün yapılan operasyonun ardından belediyeye ait web sitesi bakıma alındığı gerekçesiyle kapatıldı.

        İçişleri Bakanlığı'nca kayyum atanan Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne ait web sitesinin bakıma alınmasının ardından bugün Artuklu Belediyesi'ne düzenlenen operasyonun ardından belediyeye ait resmi web sitesi de bakıma alındığı gerekçesiyle kapatıldı. Belediyeye ait resmi siteye giriş yapıldığında "Web sitemiz bakıma alınmıştır" uyarısı ile faaliyet vermediği görüldü. Daha önce de Derik, Nusaybin ve Dargeçit belediyelerine de kayyum atanmasının ardından belediyelerin resmi internet siteleri 'Site bakım ve onarım için geçici olarak kapatıldı', 'Sitemiz bakımdadır', uyarı yazıları ile faaliyet veremedikleri görülmüştü.

        Nusaybin ve Derik belediyelerinde kayyumların göreve başlamasıyla belediyelere ait siteler güncellenerek faaliyetlere devam etmişti. Sabah saatlerinden düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden geçtiğimiz gün alınan Ahmet Türk ve Artuklu ilçe belediye eş başkanları Emin Irmak ile Leyla Sevinç, gözaltına alınmıştı.

        (MSK-AKK-Y)

        21.11.2016 12:26:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler