Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develer arenaya sığmadı

        - Sezonun ilk güreşinde arenaya çıkan develer renkli görüntülere sahne oldu

        AYDIN (İHA) - Ege bölgesinin en önemli kış eğlencelerinin başında gelen deve güreşleri sezonu başladı. Aydın'da gerçekleştirilen güreşlerde develer arenaya sığmazken bazı develer ile rakibinden korkup kaçınca ortaya renkli görüntüler çıktı. Urgancılar kaçan ve kovalan develeri ayrıştırmak için uzun uğraş verdi.

        Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde gerçekleştirilen il güreşlerde çatım listeleri hazırlandıktan sonra arenaya çıkarılan develerin kimisi kıran kırana güreşirken, kimisi de rakibinden korkup kaçtı. Güreş esansında bazı develer rakibine hiç çatmadan kaçarken, bazıları da yenileceğini anlayınca çareyi koşar adım sahayı terk etmekte buldu. İzleyicilerin heyecanlı anlar yaşadığı güreşlerde develer arenaya sığmazken bazı develer rakibini arenanın dışına kadar kovaladı. Urgancılar kaçan deveyi yakalamak, kovalayan deveyi de tutabilmek için uzun uğraş verdi.

        (İK)

        21.11.2016 13:56:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler