Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engellilere uygun sera ile engeller aşılacak

        - Giresun'un Eynesil ilçesinde İlçe Tarım Müdürlüğü'ne ait 'Cam Sera' içerisinde yapılan düzenleme ile engellilerde üretim yaparak geçimlerini sağlayabilecekler

        (Fotoğraflı)

        Fikret Bodur

        GİRESUN (İHA) - Giresun Valiliği'nin Koordinasyonunda Eynesil ilçesinde İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yürütülen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından finanse edilen "Engelimiz Üretime Katılmaya Engel Değil" projesi toplantısı düzenlendi.

        Toplantının açılış konuşmasını yapan Eynesil İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fadıl Öztürk, engellilerin sosyal hayatlarına verilen öneme dikkat çekti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın son yıllardaki çabaları sayesinde kamu hizmet binalarında asansör ve engelli rampalarının bulundurulmasının engelliler açısında önemli olduğunu belirten Öztürk, "Şehirlerde kaldırımların engellilerin kullanımına uygun hale getirilmesi ve hissedilebilir yönlendirme yüzeyi yerleştirilmesi sayesinde engellilerin artık evlerine kapanmak zorunda değil. Modern şehircilikte engelli bireylerin kendi kendine yetebilecek ve geçimini sağlayacak. Müdürlüğümüze ait Cam Sera içerisinde yapılan düzenleme ile engellilerin de üretim yaparak geçimlerini sağlayabilecekler" dedi.

        (RY-ÖS-Y)

        21.11.2016 15:16:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler