Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele ulaşım ağı genişliyor

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi'nin Yuvacık'ta başladığı yol genişleme çalışmasını tamamlamasıyla güzergahı kullanan vatandaşların yolculuklarını güvenli ve rahat şekilde yapmasını sağlayacak.

        Daha önceden tespit edilmiş bölgelerdeki yolların genişletme ve malzeme serimi çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yuvacık Çamlıca caddesini vatandaşların daha güvenli ulaşım sağlamaları için genişletiyor. Ekipler yaklaşık bin 500 metre uzunluğundaki Çamlıca caddesini mevcut halinden 3 metre daha genişliğe çıkarmak için iş makineleri ile çalışmalarına başladı.

        Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda asfalt yol bakım ve parke onarım çalışması gerçekleştiren ekipler, cadde ve sokaklarda tahrip olan parkeleri yenileriyle değiştiriyor, bozulmaların meydana geldiği asfalt yollar sıcak asfaltla yenileniyor.

        Başiskele'nin cadde ve sokaklarında iyileştirme çalışmaları kapsamında bozulan yollarda yenileme işlemleri de sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında alt yapı çalışmaları nedeniyle parke taşı döşeli yolların tahribata uğrayan kısımlarının tamirat ve onarımları yapılıyor. Asfalt yollarda da iyileştirme yapan ekipler bozulan kısımları kaldırarak sıcak asfaltla kaplıyor.

        (GY-Y)

        21.11.2016 15:35:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler