Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silopi'de kız öğrenciler için Mardin gezisi

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi ilçesi Yenişehir Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 'Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz Projesi' kapsamında Mardin'i ziyaret etti.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı projesi kapsamında 520 kız öğrenci cumartesi ve pazar günleri olmak üzere iki grup halinde Mardin Evleri, müzeleri ve Mardin'in tarihi yerlerini görmenin fırsatını buldu. Proje sayesinde ilk kez şehir dışına çıktıklarını ifade eden öğrencilerden Hacera Eren Mardin'in tarihi yerlerini gezdiklerini ve çok mutlu olduğunu söyledi.

        Proje hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adil Özer, Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik merkezleri tarafından hayata geçirilen 'Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz' projesi ile 14-29 yaş grubu gençlerin tarihi ve kültürel yönden zengin çevre illere geziye gönderildiklerini anlattı. Özer, proje ile geziye katılan gençler arasında diyalogun arttırılmasının hedeflendiğini söyledi.

        (AYM-AKK-Y)

        21.11.2016 15:37:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler