Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergene'de halk toplantısında vatandaşların sorunları dinlendi

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - İçişleri Bakanlığının 05 Kasım 2016 tarih ve 8154 sayılı yazıları gereği, Ergene Kaymakamlığı tarafından vatandaşların sorunlarını dinlemek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halk Toplantısı" gerçekleştirildi.

        Ergene Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakam Fatih Kızıltoprak başkanlığında yapılan 'Halk Toplantısı'na çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Toplantıda, vatandaşların talepleri, şikayet ve önerileri Kaymakam Fatih Kızıltoprak ve birim müdürleri tarafından tek tek dinlendi. Özel talepler Kaymakam Kızıltoprak tarafından ayrıca dinlenerek, vatandaşların talepleri doğrultusunda ilgili birim müdürlerini görevlendirdi.

        Kaymakam Fatih Kızıltoprak, vatandaşların kamu hizmetlerinden en hızlı ve etkin bir şekilde yararlanmaları konusunda halk toplantıların toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşabilmesini, bu hususta birim müdürleri arasında koordineli bir çalışma olması gerektiğini belirtti. Kızıltoprak, bu konuda halk toplantılarının her ayın ilk pazartesi günü Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirileceğini, halk toplantılarının yanında mahallelerde güvenlik toplantıları ve okullarda eğitim toplantıları da düzenleneceğini ifade etti.

        (HLD-MEF-Y)

        22.11.2016 10:35:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler