Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSU şube müdürü, Başkan Doğan' ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - İSU Derince Şube Müdürlüğünden İzmit Şube Müdürlüğü'ne atanan Celal Civelek, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a tanışma ziyaretinde bulundu.

        İSU İzmit Şube Müdürü Celal Civelek, İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğanı ziyaret etti. Celal Civelek'e yeni görevinde başarılar dilediği ziyarette alt yapı çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde de bulunuldu. Doğan, "İSU ile yakın ilişkiler içerisindeyiz. Şehir merkezinde olsun, mahallelerde olsun alt yapı çalışmalarımız oluyor. Bizim İSU'dan isteğimiz, alt yapı çalışmalarını en hızlı şekilde yapmasıdır. Altyapı çalışmaları ne kadar hızlı tamamlanırsa İzmit Belediyesi olarak bizde üst yapı çalışmasını o kadar kısa süre içinde yaparız" dedi.

        (KK-RFK-Y)

        24.11.2016 11:33:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler