Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan'da öğretmenler günü programı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Sadullah Gencer Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ile Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü müzik ve şiir ekibi tarafından bir program düzenlendi.

        Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Öğretmenler Günü" programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz ve Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer'in konuşmanın ardından, adaylığı kaldırılacak öğretmenlerin yemin töreni yapıldı.

        Program, sinevizyon gösterisiyle devam etti ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verildi. Program, müzik ve şiir dinletisiyle son buldu.

        Programa, Tatvan Belediye Başkan Yardımcıları Abdulbaki Menteş ile Halis Başaran, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

        Program sonrası hatıra fotoğrafları çektirildi.

        (HO-MK-Y)

        25.11.2016 02:22:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler