Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayan çiftçilere Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Yetiştiriciliği Kursu

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Beyköy'ünde Halk Eğitim Merkezi tarafından bayan çiftçilere yönelik Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Yetiştiriciliği Kursu açıldı.

        Beyköy'ünde açılan ve 13 bayan çiftçinin katıldığı kursta kursiyerlere İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Ziraat Mühendisi Erkan Özer ve Ziraat Mühendisi Zafer Şen tarafından Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği, üretimi, toprak hazırlanması, satışa hazır hale getirilmesi, pazarlama yöntemleri, bitkilerin kurutulması ve işlenmesi konularında bilgiler veriliyor. Yetkililer, katılımcıların toplam 104 saatlik kursun sonunda alacakları sertifika ile 30 bin lira hibeli "Genç Çiftçi" projesinden faydalanma şanslarını arttıracaklarını belirttiler.(MA-EFE)

        25.11.2016 11:20:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler