Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te huzur uygulaması

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'te yapılan huzur uygulamasında 312 şahıs sorgulanırken, 2 adet ruhsatsız tabanca ile 8 adet mermi ele geçirildi.

        Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, ''Suç ve suçluyla mücadele kapsamında ilimizde Emniyet Müdürlüğümüz koordinasyonunda ilgili kurumların temsilcilerinin iştirakleriyle gerçekleştirilen huzur uygulamaları devam ediyor. Şahinbey İlçemiz Güneykent ve Yeditepe mahallelerinde umuma açık işyerlerine yönelik yapılan 'Huzur Uygulamasında, 312 şahısın GBT kontrolü yapılmış, kontrol edilen 1 şahsın üzerinden 2 adet ruhsatsız tabanca ile 8 adet mermi ele geçirilmiş, şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmak üzere ilgili birime teslim edilmiştir.

        Vergi Dairesi görevlilerince, fatura ve fiş düzenlemediği tespit edilen 5 işyerine bin 310 TL para cezası, Belediye Başkanlığı görevlilerince izinsiz canlı müzik yayını yapan 6 işyerine 18 bin TL. para cezası, Halk Sağlığı Müdürlüğü görevlilerince kapalı alanda sigara içildiği tespit edilen 4 işyerine 5 bin 728 TL para cezası uygulanmıştır.

        Ayrıca sigortasız işçi çalıştıran ve Suriye uyruklu işçi çalıştıran 8 işyeri hakkında da gerekli yasal işlem yapılmıştır'' denildi.

        (BRN-ÖZ-Y)

        25.11.2016 19:24:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler