Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirneli gençler Tunus'ta

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Türkiye ile Tunus arasında gençlik ve spor alanlarında gerçekleştirilen 2016 yılı işbirliği programı kapsamında gençlik değişimi programına katılan Edirne Gençlik Merkezi üyesi gençler Tunus'ta bir dizi ziyarette bulundu.

        Türkiye ile Tunus arasında gençlik ve spor alanlarında gerçekleştirilen 2016 yılı işbirliği programı kapsamında, ortak tarihi ve kültürel bağlarının güçlendirilmesi amacıyla gençlik değişimi düzenlendi. Programın ilk etabı Türkiye'de, Edirne ve İstanbul'da gerçekleştirilirken, ikinci etap ise Tunus'ta 14 Kasım'da başladı. Yedi gün süren değişim programında gençler Tunus Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türk Büyükelçiliği ziyaretlerinin yanı sıra Houwaria, Nabeul, Hammamet, Zaghouan, Kairouan, Sousse şehirlerindeki tarihi, kültürel ve doğal alanları ziyaret etti.

        Değişim programı kapsamında gençler gençlik merkezini de ziyaret ederek Tunuslu gençlerle ortak kültürel etkinlikler düzenlendi.

        (KU-MK-Y)

        26.11.2016 12:05:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler