Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akın, öğretmenleri yalnız bırakmadı

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın ve belediye yetkilileri ilçede bulunan 36 okulda görev yapan öğretmenleri ziyaret etti.

        Başkan Ümmet Akın "Gelecek nesillerin yetişmesinde, emeği geçen öğretmenlerimiz; Türk milletinin devamlılığı açısından önem teşkil etmektedir. Öğretmenlerimiz küçük yaşlardan itibaren başladıkları eğitim ve öğretim sürecinin her aşamasında evlatlarımız için şefkat, merhamet, özveri ve büyük gayret sergilemiştir. Öğrencilerin zihniyetinin ve kişiliğinin oluşmasını temin eden, bu güzide mesleğin mensupları, saygı değer öğretmenlerimizin, 24 Kasım öğretmenler gününü kutlarım. Öğretmenlerimize yaşamları boyunca başarı, sağlık ve mutluluklar dilerim" dedi.

        Germencik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerini çiçeklerle karşılarında gören öğretmenler, bu duyarlılığından dolayı Ümmet Akın'a teşekkür etti.

        (MB-Y)

        26.11.2016 16:53:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler