Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malkara'da mahalle ziyaretleri ve halkla buluşma toplantıları

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Malkara İlçesi Kaymakamı Osman Altın tarafından Mahalle Ziyaretleri ve Halkla Buluşma Toplantıları gerçekleştirildi.

        Malkara İnsan Hakları Kurulu Toplantısı Kaymakam Osman Altın başkanlığında İlçe İnsan Hakları Kurulu temsilcilerinin katılımıyla Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Söz konusu toplantıda ilçedeki insan hakları ile ilgili yapılan çalışmalar ve başvurular değerlendirildi.

        Daha sonra ilçedeki halkın istek, öneri ve şikayetlerinin alınıp değerlendirmek ve halkın şahsi veya ilgili idari birimlere müracaatlarını beklemeden, doğrudan temas kurmak suretiyle, toplumum tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşmak amacıyla Kaymakam Osman Altın başkanlığında kurum amirleri ve toplumun farklı kesimlerinin katıldığı halkla buluşma toplantıları yapıldı. Halkla buluşma toplantılarının devam edeceği öğrenildi.

        (HLD-AŞ-Y)

        27.11.2016 10:17:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler