Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi'nden son gün hatırlatması

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden vergi mükelleflerine son gün uyarısı yapıldı.

        Kartepe Belediyesi yaptığı açıklamada vergi borcunu ödemek için son gün olan 30 Kasım Çarşamba gününü geçirmemeleri için mükelleflerine bir hatırlatma yaptı.

        Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden yapılan hatırlatmada; "Vatandaşlarımız bu ödemelerini Belediyemiz Hizmet Binasında bulunan Gelir Servisine yatırabilecekleri gibi Uzunçiftlik Belediye Tahsilat Bürosuna da yapabilirler. Bununla beraber alternatif olarak, bankalar aracılığı ile ödeme yapabilecekleri gibi PTT kanalı ile de taksitlerini ödeyebileceklerdir. Mükellefler ödemelerini alternatif olarak Ziraat Bankası Kartepe Şubesi TR53 0001 0021 8911 7662 9450 07 IBAN numaralı hesaba veya 234789 numaralı posta çeki hesabına EFT veya havale yolu ile yapabilirler. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen mükellefler de, Belediyemiz internet sayfasında yer alan e-Belediye uygulaması üzerinden ödemelerini yapabilirler" denildi.

        (İÇ)

        28.11.2016 15:18:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler