Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı Belediye personellerine hizmet içi eğitim verildi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı Belediyesi personeline nezaket kuralları ve halkla iletişim, örgütsel özdeşleşme ve etkili iletişim konularında hizmet içi eğitim semineri verildi.

        Adıyaman Üniversitesi Besni Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Mücahit Çelik, Nezaket Kuralları ve Halkla İletişimin öneminden bahsederek işlerini bitirmek için belediyeye gelen personele her zaman nazik bir şekilde davranılması gerektiğine vurgu yaptı.

        Adıyaman Üniversitesi Besni Meslek Yüksekokulu'ndan Öğretim Görevlisi Aydın Özdemir ise, örgütsel özdeşleşme ile ilgili verdiği seminerde çalışılan kurumla kişinin kendisinin bir bağı olması gerektiğini belirti.

        Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Sefa Salih Bildirici ise verdiği etkili iletişim seminerinde katılımcılara, iş hayatında ve sosyal hayatında astıyla veya üstüyle, arkadaşıyla veya eşi ve çocuğuyla olan iletişiminin daha etkili ve başarılı sonuç almasını sağlayacak şekilde nasıl davranılacağını, hareket edileceğini ve nasıl konuşulacağına ilişkin bilgiler verdi.

        (CK-BRN-Y)

        28.11.2016 16:38:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler