Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar'da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı oluşturuldu

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi yeşil alan çalışmalarını 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı ile taçlandırdı. Yıldırımkent'teki yaklaşık 6 dönümlük alan ağaçlarla donatılarak hatıra ormanı haline getirildi.

        Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına hatıra ormanı oluşturdu. Başkan Selçuk Çetin'in talimatı ile yapılan çalışmalarla Yıldırımkent'teki 6 dönümlük alana 200 ağaç ve bin çalı tipi dikildi. Kırmızı beyaz renklerden oluşan tabelası da takılan hatıra ormanı bölgenin siluetini değiştirdi.

        15 Temmuz FETÖ işgal girişimine karşı milletin destan yazdığını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin "Ülkemize, milletimize yaşatılmak istenen karanlık geceyi aydınlığa çeviren aziz şehitlerimiz ve demokrasi mücadelesi veren kahraman milletimiz anısına ilçemizde hatıra ormanı oluşturduk. Çok sayıda ağaç ve çalı tipini toprakla buluşturduk. Her platformda 15 Temmuz Demokrasi Zaferini ve şehitlerimizi hatırlatacağız. Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" şeklinde konuştu.

        Yeşillendirme çalışmalarına devam eden Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin değişik noktalarında da çalışmalarına devam ediyor. Pursaklar'daki yeşil alan oranını Avrupa standardının üzerine çıkartan Pursaklar Belediyesi, on yılda 100'ün üzerinde park yaparak bunları halkın hizmetine sundu. Hizmetleriyle, temiz havası ile her geçen gün göç alan ve hızla büyüyen Pursaklar, Başkent'in en yaşanabilir ilçeleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

        (JA-MK-Y)

        29.11.2016 10:25:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler