Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de zeytinyağı hak ediş listeleri askıya çıktı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 2015 Üretim Sezonu Zeytinyağı Fark Ödemesi desteğinden faydalanmak için müracaat eden çiftçilere ait hak ediş icmal listeleri askıya çıktı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde ve ilgili muhtarlıklarda askıya çıkan listelerin hafta sonuna kadar askıda kalacağı açıklandı.

        Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı üreticilerin, geçtiğimiz yıl kendilerine ait bahçelerden hasat ettikleri zeytinlerinden elde edip sattıkları zeytinyağı için destekleme almak maksadıyla, geçtiğimiz Haziran ayına kadar yapılan başvurular sonucu oluşturulan hak ediş listeleri askıya çıktı. Başvuru kabul ve kontrol çalışmalarını tamamlandığını anlatan Müdür Erdal Aldağ, zeytincilerin listeleri kontrol etmelerini istedi. Listelerin hafta sonuna kadar askıda kalacağını anlatan Müdür Erdal Aldağ" Çiftçilerimizin askı listelerini ve özellikle yeni kadastroya geçen mahallelerdeki üretim alanlarını çok dikkatli kontrol etmeleri gerekmektedir. Herhangi bir eksiklik veya hata varsa bildirmeleri, mağduriyetlerini önleme açısından oldukça önemlidir" dedi.

        (FT-

        29.11.2016 11:51:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler