Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye' de yol seferberliği

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, yol yapım seferberliğini sürdürüyor. Yeni açılan yollara taş döşeyen belediye, bazı caddelerdeki eski kozak taşlarını sökerek yerine beton parke taşı döşüyor.

        İlçe genelinde, kırsal mahallelerde ve merkez mahallelerde ara vermeden yol yapım çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediyesi, son olarak Akın Sokak'ta parke taş yapım işine başladı. Sokakta, öncelikli olarak yağmur suyu hattı çalışmalarını yapan Fen İşleri ekipleri, alt yapının tamamlamasının ardından yol parke taş döşeme çalışmalarına başladı. Parke taş yol, yağmur suyu hattı ve kaldırım düzenlemeleriyle cadde ve sokakların yenilenmesi vatandaşları sevindirdi. Çalışmaların arılıksız devam ettiğini anlatan Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Parke taşsız sokak bırakmayacağız. Verdiğimiz söz doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Kırsal mahallelerimiz ve merkez mahallelerimizdeki çalışmalarımız devam edecek Ekiplerimiz eş zamanlı olarak birçok mahallemizde yol yapım çalışmalarına devam ediyor" dedi.

        (FT)

        29.11.2016 15:09:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler