Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez çocuk evi ziyaretlerini sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı 'Çocuk Evleri'ne ziyaretlerine devam ediyor.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk'ünde hazır bulunduğu ziyaretlerde çocuklarla görüşerek bir süre sohbet eden Yeşim Pekmez, aile ortamında yaşayan çocuklara önemli tavsiyelerde bulundu. Yeşim Pekmez, koruma altına alınan çocukların, birlik ve beraberlik, paylaşma duygusu ile komşuluk ve en önemlisi aile olmayı öğrenecekleri 'Çocuk Evleri'nde yaşamalarının çok önemli olduğunu belirterek, evlerin her türlü ihtiyacının devlet tarafından karşılandığını belirtti.

        Evlerde çocuklarla kalan bakıcı anneler ve sorumlu öğretmenlerle görüşerek çocukların durumu hakkında bilgi alan Pekmez, bir süre sohbet ettiği çocuklara; kendilerine sunulan imkanları iyi değerlendirmelerini istedi. Kendi yaşıtları olan birçok çocuğun aynı imkanlara sahip olamadığını vurgulayan Pekmez, "Devletimiz sizlere böyle önemli bir imkân sunuyor. Bunu hepiniz iyi değerlendirmelisiniz. Size düşen derslerinize çalışıp, ilerde devletine milletine hayırlı hizmetler yapan iyi bir insan olmanızdır" dedi.

        Çocuklarla birlikte yaşadıkları evi gezen Yeşim Pekmez; bakıcı anneler ve çocuklardan evde nasıl zaman geçirdikleri ve neler yaptıkları konusunda bir süre sohbet etti.

        (YC-AH-Y)

        30.11.2016 16:30:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler