Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in beyaza bürünürken yer yer kar kalınlığı 25 santimetreyi buldu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Yaşar Beyazıt

        BİLECİK (İHA) - Havaların soğumasıyla birlikte beklenen kar yağışı Bilecik kent merkezinin yüksek kesimleriyle zirveleri beyaza büründürürken, yer yer kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı.

        Bilecik'te yağmurla karışık başlayan kar yağışı ilerleyen saatlerde kent merkezinin yüksek kesimleriyle zirveleri beyaza döndürdü. Bilecik merkeze bağlı Abbaslık köyü Çifte Çeşmeler, Kapaklı ve Pazaryeri ilçesine bağlı Dülgeroğlu köylerinde kar kalınlığı yer yer 25-30 santimetreye kadar ulaştı.

        Sıcaklık önemli oranla düştü

        Bilecik'te soğuk hava etkili olurken kar yağışı hava sıcaklığını önemli ölçüde düşürürken, etkili olan kar yağışı güzel manzaralar oluşturdu. Kurak sonbahar geçiren Bilecik'te yağmur ve kar yağışına en çok çiftçiler sevindi. Yüksek kesimlerden gelen bazı araçların üzerinde kar birikintileri görüldü.

        (MYB-MET-Y)

        01.12.2016 11:53:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler