Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uzunköprü 2. Daire Müdürleri Toplantısı

        (Fotoğraflı)

        EDİRNE (İHA) - Edirne'nin Uzunköprü İlçe Kaymakamlığı tarafından, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 40. maddesi gereğince 2016 yılı 2. İlçe Daire Müdürleri toplantısı yapıldı.

        İdarede birliğin sağlanması, yapılacak çalışmaların gözden geçirilmesi, teşkilatın ahenkli çalışması için gereken tedbirlerin alınması, varsa sorunların giderilmesi amacıyla organize edilen toplantı, tüm daire amirleri ve ilçedeki muhtarlarının katılımıyla Uzunköprü Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

        Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakamımız Kemal Yıldız, kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin arttırılması, vatandaş memnuniyeti, insan odaklı hizmet anlayışının tesis edilmesi, kamu hizmetlerinde etkinlik, tasarruf ve verimliliğin arttırılması, hizmet sunumunda varsa aksayan yönlerin tespiti ve giderilmesi, emniyet ve asayiş hizmetlerinin etkin şekilde devamlılığının sağlanması konularında dikkat edilmesi ve yapılması gereken hususları dile getirdi.

        Kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve muhtarların söz alıp fikirlerini ve sorunlarını beyan ettiği toplantı, sorunların çözümünde iyi niyet ve dilekler temennisi ile sona erdi.

        (MA-MEF-Y)

        01.12.2016 13:52:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler