Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Çelik'ten öğrencilere nasihatlar;

        - "İnsanlığa faydalı olacak işler yapın

        - "Anne ve babanızı üzmeyin"

        - "Kitap okumak sadece ders değil zevktir"

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Vali Azmi Çelik, İnönü ilçesi ziyaretinde Kaymakam Enver Özderin ve İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ile birlikte İnönü Şehit Ali İhsan İlkokulu'nu ziyaret ederek sınıfları gezdi, öğrencilere çeşitli nasihatlarda bulundu.

        Çocuklarla sohbet eden ve nasihatlarda bulunan Çelik, "Derslerinize iyi çalışın, öğretmenlerinizi, anne ve babanızı üzmeyin. İleriki hayatınızda hangi mesleği seçerseniz seçin, insanlığa faydalı olacak işler yapın" dedi.

        Kitap okumanın bir ders değil büyük bir zevk olduğunu dile getiren Vali Çelik, öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Vali Çelik, "Sizler bizim geleceğimizsiniz" diyerek öğrenciler vasıtasıyla ailelerine selam söyledi.

        Okul ziyaretinin ardından Vali Çelik, Kaymakam Özderin ve beraberindekiler vatandaşlarla sohbet etti. Bu esnada Vali Çelik, BEBKA Ajansı'ndan aldıkları destekle ev hanımlarının kendi ürettikleri ürünlerini satışa sunduğu "Hünerli Ev Kadınları İnönü Sofrası" nı gezdi.

        (İHA-MET-Y)

        01.12.2016 17:29:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler