Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Özhaseki çarşı esnafını ziyaret etti, pastırma yedi

        - Özhaseki: "Kayseri pastırmasının eşi yok"

        (Fotoğraflı)

        Ali Göç

        KAYSERİ (İHA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri ziyareti kapsamında çarşı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Bakan Özhaseki, girdiği bir pastırmacıda, "Kayseri pastırmasının eşi yok" dedi.

        Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Kayseri'ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valiliği ziyaretinin ardından Kapalı Çarşı esnafını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi. Esnaflarla beraber hatıra fotoğrafı çekinen Bakan Özhaseki'ye hemşerileri yoğun ilgi gösterdi.

        Girdiği bir pastırmacıda pastırma yiyen Bakan Özhaseki, basın mensuplarına da pastırma ikram etti. Burada konuşan Özhaseki, gittiği diğer şehirlerde de pastırma ikramının yapıldığı ama hiçbirinin Kayseri pastırması kadar güzel olmadığını söyledi.

        (AG-AÖ-Y)

        02.12.2016 14:41:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler