Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de, okul arkadaşları 40 yıl sonra bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet 0rtaokulu Müdürü Karanfil Bilgin, 40 yıl önceki lise arkadaşlarını ağırladı. Konuklarına turistik Ören sahilini gezdiren Bilgin, 40 yıllık anıları tazelediklerini söyledi.

        Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin, 5 okul arkadaşı ile 40 yıl sonra bir araya geldi. Balıkesir Zirai Donatım Kurumunda Ziraat Mühendisi Cihat Yılmaz'ın öncülüğünde bir araya gelen, Manisa Merkez Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Hikmet Öymener, Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sözcüer, Salihli Lisesi Müdür Yardımcısı İbrahim Hanedanoğlu, Turgutlu İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Abdullah Uluçay, Turgutlu Niyazi Bey Cami İmamı Osman Ay, Burhaniye'de Karanfil Bilgin'i ziyaret ettiler. İlçenin değişik yerlerini gezen okul arkadaşlarına Emekli Öğretmen Aydın Kurter ve Emekli İmam Ali Osman Aydoğdu'da katıldı. Okul arkadaşları hep birlikte ilçenin değişik yerlerini gezerken, unutulmaz bir gün yaşadı. Yıllar sonra arkadaşlarıyla bir arada olmaktan mutlu olduğunu anlatan Karanfil Bilgin, "Tüm arkadaşlarım emekli olmuş. İçlerinde çalışan sadece ben kalmışım. Ben de, Allah kısmet ederse, yakında emekliler ordusuna katılacağım. Değerli arkadaşım Ziraat Mühendisi Cihat Yılmaz, diğer arkadaşlarımı da bana getirdi. Okul ve sınıf arkadaşlarımı Burhaniye'de misafir etmekten çok mutluyum. Arkadaşlarımla yıllar sonra bir araya geldik. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

        (FT-EME)

        02.12.2016 14:54:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler