Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anaokulu öğrencileri kullanmadıkları eşya ve oyuncakları Sosyal Yardım Merkezi'ne bağışladılar

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, değerler eğitim kapsamında kendilerine küçük gelen kıyafetleri, kullanmadıkları oyuncakları belediyenin Sosyal Yardım Merkezi'ne bağışlayan Sınav Koleji'nin anaokulu öğrencilerini "Kahramansınız" diyerek kutladı.

        Sınav Koleji'nin anaokulu öğrencileri 'Değerler Eğitimi' kapsamında işledikleri işbirliği ve yardımlaşma konusu için 1 ay boyunca evde artık kendilerine küçük gelen kıyafetleri, kullanmadıkları oyuncaları sınıflarında oluşturulan yardım kolilerinde biriktirdi. Minik öğrenciler, biriktirdikleri oyuncak ve kıyafetleri Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi'ne bağışladı. Bağışın ardından öğretmenleriyle birlikte Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret eden minikler hayata geçirdikleri projelerini bir kez de 'Başkan Amcaları'na anlattı, küçülen kıyafetleri yardım için birilerine vereceklerini söyledi.

        Gösterdikleri örnek davranış dolayısıyla Başkan Uysal, anaokulu öğrencilere "Kahramansınız. Hepinizi kutluyorum. Ne iyi etmişsiniz" sözleriyle teşekkür etti. Sınav Koleji'nin anaokulu öğrencileri Muratpaşa Belediyespor bünyesinde yer alan jimnastik takımı için Başkan Uysal'a ayrıca teşekkür ederken minik öğrencilerin ziyaretinde en büyük övgüyü ise Teneffüs Park aldı.

        (AA-

        04.12.2016 09:32:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler