Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dolar Bozduran Herkese Traş Bedava

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - Türkiye'de dolarda yaşanan artışın ardından başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın; "Dolarlarınızı bozdurun ve Türk Lirası ile alışveriş yapın" çağrısına Erzincan'daki esnaftan bu çağrıya destek geldi.

        Erzincan'da kuaför sahibi olan Kenan Albay, Dolara tepki ve Türk Lirasına destek olarak 300 Dolarını bozdurup makbuzu ile gelen müşterilerinden saç ve sakal kesiminde ücret talep etmeyeceğini belirtti. Kuaför Albay açıklamasında; "Ülkemiz ekonomisine destek olabilmek amacıyla Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın çağrısına uyarak hemşerilerimize bu hizmeti sunduk. Amacımız hemşerilerimizin ülke ekonomisine desteğini arttırmaktır. Umarız bu uygulamayı diğer esnaflarımızda hayata geçirir ve Türk Lirasının değerinin artmasında bir nebzede olsa katkıları olmuş olur." ifadelerini kullandı.

        (FG-AA-Y)

        05.12.2016 09:24:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler