Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahta'da kömür ve battaniye yardımı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Yardımeli ile İkbal Kültür ve Yardım Derneği (İkbal Der) işbirliği ile yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi 25 aileye battaniye ve kömür yardımı yapıldı.

        "Kış geldi kardeşlerimiz üşümesin" sloganı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaşan Yardımeli Derneği Adıyaman Temsilciliği ve İkbal-Der tarafından battaniye, kömür yardımları yardıma muhtaç ailelere soğuk kış aylarında ısınmalarına yardımcı oluyor.

        Yardımeli Derneği ile İkbal-Der'in işbirliğiyle başlatılan yardımlar ile 25 aileye kömür ve battaniye yardımı yapıldığını belirten İkbal-Der Başkanı Ebubekir Akbaş, "Kahta'da yaşayan mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak onlara bu soğuk kış aylarında yardımcı oluyoruz. Bir nebze de olsa ısınmalarına katkı sağlamaya çalışıyoruz zira kış geldi. Havalar iyice soğumaya başladı. Kışlık yakacağı olmayan ve ekonomik nedenlerden dolayı zor durumdaki olan vatandaşlarımız var. Yardımeli Derneği ve İkbal-Der işbirliğiyle şuana kadar 25 aileye ulaştık. İmkanlar dahilinde yardımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

        (CK-BRN-Y)

        07.12.2016 11:25:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler