Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'li gençler engellilerle maç yaptı

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - AK Parti Adana İl Gençlik Kolları, 'Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla tekerlekli sandalyelere oturup bedensel engelli sporcularla basketbol maçı yaptı.

        İl Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Birimi'nin organize ettiği maç Serin Evler Spor Salonu'nda yapıldı. Bedensel engelli sporcularla yapılan dostluk maçına AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler'in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yaklaşık 40 dakika süren basketbol maçını dostluk kazandı. Eğlenceli geçen maçın ardından AK Parti'li gençler, bedensel engelli sporculara çiçek verdi.

        Her sağlıklı insanın engellileri anlamaya çalışması gerektiğini belirten Başkan Alper Güler, "Biz de AK Parti'li gençler olarak engelsiz yaşama dikkat çekmek ve onları az da olsa anlamaya çalışmak için dostluk maçı yaptık. Peygamber Efendimizin 'Allah sizin ne biçimlerinize ne de bedenlerinize bakar fakat o sizin yüreklerinize bakar' Hadisini kendimize referans alarak onların engellerini anlamak ve onların engelinin hiçbir öneminin olmadığını göstermek istedik" dedi.

        (ELF-Y)

        07.12.2016 12:57:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler