Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mihalıççık'tan yardım kampanyasına büyük destek

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'de başlatılan Suriyeli Mazlumun Umudu Sen Ol kampanyasına 400 çuval unla katkı sağlayan Mihalıççık İlçe Belediye Başkanı İsmail Uysal, yardım kampanyasının koordinasyonunun yapıldığı Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret etti.

        Mihalıççık Belediyesi, Eskişehir Valiliği tarafından başlatılan yardım kampanyasına 400 çuval un bağışıyla öncülük etmiş ve büyük katkı sağlamıştı. Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Bayar'la görüşen ve kampanya çalışmaları hakkında bilgi de alan Başkan İsmail Uysal, Suriye halkına yardımın önemine vurgu yaptı. Uysal, Dünyada nerede bir mazlum var ise gözlerini ülkemize çevirerek umutlarını bize bağladığını, bütün halkın ve belediye başkanlarımızın bu kampanyaya destek olmaları gerektiğini ifade etti. Bayar, Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Bayar'a çalışmalarında başarılar da diledi.

        (İHA-MET-Y)

        08.12.2016 13:21:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler