Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon Tasfiye İşletme Müdürlüğü 280 aracı e-ihale yoluyla sattı

        - Kaçak ele geçirilen 61 adet canlı hayvan da kesimi yapılarak ihale yoluyla satıldı

        (Fotoğraflı)

        Bekir Koca

        TRABZON (İHA) - Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Trabzon Tasfiye İşletme Müdürlüğünce bu yıl içinde 280 araç e-ihale yoluyla satılırken, 23 aracın da ihalesi bugün yapılacak.

        Trabzon Tasfiye İşletme Müdürlüğü olarak İskenderpaşa Mahallesi Trabzon Liman içindeki park alanı ile 7 ili kapsayan Artvin, Rize, Giresun, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt illerinde çeşitli nedenlerle gümrükte devlet tarafından el konulan veya sahibince devlete bağışlanan otomobiller, e-ihale yoluyla sahiplerini buluyor. İhaleye girerek araçları satın vatandaşlar, araçlarını Sarp Gümrük Müdürlüğü, Trabzon Taşis, Park Denizcilik Hopa Liman İşletmeciği veya Hopa Gümrük Müdürlüğünden alıyor. Araçlar arasında ihale bedeli 225 bin TL ile satışa çıkartılan 2011 model Cadillac marka otomobil de bulunuyor.

        61 canlı hayvan ihalesi yapıldı

        Öte yandan, Trabzon Tasfiye İşletme Müdürlüğünce 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na tabi olup, Tasfiye Yönetmeliği uyarınca bekletilmeyecek eşya kapsamında bulunan 61 adet büyükbaş hayvanın kesimi de yapılarak, açık ihale yoluyla önceki gün satıldı.

        (BK-Y)

        08.12.2016 13:29:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler