Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuklu Mahallesi'ndeki Kur'an Kursu yarın açılıyor

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Selçuklu Mahallesi'nde 5 Ağustos 2016 günü temeli atılan Hacı Ahmet Camisi yanındaki Kur'an Kursu binasının tamamladığını ve yarın hizmete açılacağını söyledi.

        Selçuklu Mahallesi, Hacı Ahmet Cami yanında inşa edilen Kur'an Kursu binasının 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Kayseri'nin neresine baksanız hangi okul, hangi dini tesis, üniversitelerimizin binalarında hep, bir hayırseverimizin ismini görüyoruz. Marka şehir Kayseri hayırseverler şehri olarak da anılmaktadır. Melikgazi Belediyesi olarak biz de özellikle eğitim alanında yaptığımız yatırımlar ile hayırsever belediyeyiz. Bununla da gurur duyuyoruz. 16x10 metrekare alana sahip tek katlı ve 2 derslikli kuran kursu binasında mutfak ve abdesthane bulunmakta olup, 4 ay gibi bir sürede tamamlanmıştır. Belediyemizce yaptırılan son derece güzel bir Kur'an Kursu binası Mahalle halkına hayırlı olsun diyorum" dedi.

        Başkan Memduh Büyükkılıç, Selçuklu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Kuran kursu binasının 9 Aralık 2016 günü Cuma namazı sonrası hizmete açılacağını sözlerine ekledi.

        (TB-Y

        08.12.2016 14:53:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler