Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversite öğrencileri arıtma tesisini inceledi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencileri, kısa süre önce hizmete giren Adıyaman Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisinde gezdi.

        Yrd. Doç. Dr. Yavuz Demirci, Adıyaman Üniversitesi Çevre Mühendisliği 4. sınıf öğrencileri ve öğretim görevlileri tarafından İleri Atıksu Arıtımı dersi kapsamında gerçekleştirilen inceleme hakkında bilgi verdi. Demirci, "Bölümümüz ders müfredatında bulunan İleri Atıksu Arıtımı dersi kapsamında bugün 4. sınıf öğrencilerimizle birlikte Adıyaman Arıtma Tesisini inceledik. Bu gezinin gerçekleşmesine imkan tanıyan Adıyaman Belediyesi ile Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Makine Mühendisi Gazi Fırat tarafından öğrencilere tesis hakkında genel bilgiler, tesiste bulunan üniteler ve ekipmanlar hakkında bilgi verdi. Fırat, atık su arıtma tesisinin Atatürk Barajının korunması anlamında bölge halkı, çevre sağlığı ve ülke için büyük önem arz ettiğini de ifade etti.

        Geziye Yrd. Doç. Dr. Yavuz Demirci'nin yanı sıra, Yrd. Doç. Dr. Turgay Dere, Yrd. Doç. Dr. Fatih Tufaner, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü Abdulgani Adıyaman ile öğrenciler katıldı.

        (CK-SD-Y)

        08.12.2016 16:29:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler