Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye başkanlarından Ege Üniversitesi'ne ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Salihli, Turgutlu ve Selendi belediye başkanları, Ege Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. M.Cüneyt Hoşcoşkun ve Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof Dr. Hüsniye Kayalar'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

        Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Uçak, Ege Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. M.Cüneyt Hoşcoşkun ve Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof Dr. Hüsniye Kayalar'ı hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, çalışmalarında başarılar diledi. Aslen Manisalı olan Rektör Prof Dr. Hoşcoşkun ve Dekan Prof Dr. Kayalar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, her zaman birlikte proje yapmaya, çalışmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

        (BA-ÖND-Y)

        08.12.2016 17:05:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler