Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Acıpayam'a yüzme havuzu müjdesi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu projesi için ilk kazmayı vurdu.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam'da yapacağı kapalı yüzme havuzu projesinde ilk kazmayı vurdu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu projesiyle ilçe halkına ücretsiz yüzme kursları verilecek. Kısa sürede tamamlanacak projeyle çocuklar, gençler ve kadınlar başta olmak üzere dileyen herkes, sağlıklı bir ortamda spor yapma imkanına kavuşacak. Toplam 3 bin 800 metrekare alanda inşa edilecek kapalı yüzme havuzu, bir spor kompleksi olarak ilçe halkına hizmet verecek. Tesislerde 1 adet eğitim havuzu, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet çok amaçlı kullanılabilir spor ve toplantı salonu, idare alanı, kafeterya ve mescit inşa edilecek.

        "Herkesin bir spor branşıyla ilgilenmesini istiyoruz"

        Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli'de herkesin bir spor branşıyla ilgilenmesini istiyoruz. Bu amaçla kente kazandırdığımız spor komplekslerinden bir tanesi olan kapalı yüzme havuzlarını ilçelerimize de inşa ediyoruz. Bu tesislerimizde halkımıza ücretsiz spor kursları vereceğiz" dedi. Denizli'de yaşayan herkesin istediği spor branşını yapması için tüm imkanları seferber etmeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, yatırımların artarak süreceğini vurguladı.

        (SÇ-SÇ-Y)

        09.12.2016 14:15:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler