Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum'da iskele sökülüyor

        (Fotoğraflı)

        Eren Ayhan

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde özel bir işletme tarafından Kumbahçe'de yapılan iskele kaldırılıyor.

        Kumbahçe sahilinde yapımına başlanan fakat gerekli izinlerin alınmaması üzerine Bodrum Belediyesi tarafından mühürlenen ve kazıkların kaldırılması yönünde karar alınan Bodrum Kumbahçe Mahallesi sahilindeki kazıklar, Bodrum Belediyesi ekiplerince kaldırılıyor.

        Bodrum Belediyesi Encümeni tarafından 22.07.2013 tarihinde yıkım kararı alınan ve para cezası kesilen iskele çalışmasıyla ilgili firmaya yapılan yasal uyarılara rağmen, geçen süreçte firma tarafından yıkım gerçekleştirilmedi. Gerekli izinlerin alınması için Bodrum Belediyesi tarafından verilen sürenin sona ermesi ve süre içinde yasal işlemlerin de olumlu yönde sonuç vermemesi nedeniyle kazıklar kaldırılmaya başlandı.

        Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından vinç yardımıyla gerçekleştirilen denizden kazıkların sökülmesi işleminin yaklaşık bir hafta süreceği bildiriliyor.

        (EA-MB-Y)

        09.12.2016 16:55:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler