Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dinar Belediyesi Bayanlar Meclisi'nden anlamlı yardım

        Çağrı Kaya

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Dinar Belediyesi Bayanlar Meclisi, ilçeye bağlı Akpınarlı Köyün İlkokulu öğrencilerin kırtasiye, giysi ve ayakkabı yardımında bulundu.

        Suçıkan Park tesislerinde stant açan bayanlar meclisi üyeleri el işlemeleri ve yapmış oldukları çalışmalarla elde ettikleri gelir ile öğrencilere ve ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını sürdürüyor. Bayanlar meclisi üyeleri son olarak Akpınarlı köyündeki öğrencileri sevindirdi. Öğrencilere kırtasiye, giysi ve ayakkabı yardımı yapıldı.

        Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar, bayanlar meclisinin çalışmaları yaz kış devam ettiğini belirterek ihtiyaç sahibi aileler ve öğrenciler için yardımda bulunan esnaf ve duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.

        (GC-

        09.12.2016 17:03:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler