Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyesi Pelitalan'da yanan evi yeniledi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi, Pelitalan Mahallesinde çıkan yangında evleri oturulamaz hale gelen Poraz ailesinin yüzünü güldürdü. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 2 haftalık çalışmasıyla evleri yenilenen Poyraz Ailesi, Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür etti.

        Yunusemre Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların zor gününde de yanında. Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı tamirat ve tadilat ekibi bu kez Pelitalan Mahallesinde yaşayan biri engelli, 3 çocuk sahibi Hayrettin ve Şenay Poyraz çiftinin elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında oturulamaz hale gelen evlerini yeniledi. Çobanlık yaparak ailesinin geçimini sağlayan 42 yaşındaki Hayrettin Poyraz ve ailesini ziyaret eden Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Mustafa Süzer, Mahalle Muhtarı Arif Şenocak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

        'Allah başkanımızdan razı olsun'

        Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür eden Baba Hayrettin Poyraz duygularını şu sözlerle anlattı: "Evde elektrik kablosundan yangın çıktı. Evimizde hiçbir şey yoktu. Yunusemre Belediyesi ekipleri evimizi baştan aşağı yeniledi. Allah onlardan ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'den razı olsun"

        Pelitalan Mahallesi Muhtarı Arif Şenocak da evin yenilenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Mahallemizde yaşayan Hayrettin Poyraz arkadaşımızın elektrik kaçağından dolayı evi yandı. İçeride engelli çocuğu ve eşi de vardı. Yangında dışarı çıkmayı başardılar ama ev oturulamaz hale geldi. Biz de ailemiz için Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne başvuruda bulunduk. Ekipler çok hızlı bir şekilde bizlere yardımcı oldu. Engelli çocukları bulunan aile için evin etrafı kilitli parke taşı ile döşendi. Yunusemre Belediye Başkanımız ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

        Ailenin evi 2 haftada yenilendi

        Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Mustafa Süzer Poyraz Ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin sosyal belediyeciliğe önem verdiğini kaydeden Süzer, "Muhtarımız, evi yanan aileye yardım edilmesi için müdürlüğümüze başvuruda bulundu. Biz de mahallemize gelerek evde incelemede bulunduk. İncelemenin ardından evi tadilattan geçirdi. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi bu konularda çok duyarlı. Kendisinin talimatı ile yaklaşık 2 haftada tadilat tamamlandı. Hayırsever vatandaşlarımıza da yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızı da Yunusemre Belediyesi'ne müracaatta bulunmalarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

        (SC-Y)

        11.12.2016 13:01:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler