Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaris Yeni yıla hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Vural Efecik

        MUĞLA (İHA) - Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Muğla'nın Marmaris ilçesinde yeni yıl kutlama hazırlıkları başladı. İlçe yaşayanlarının ve tatilcilerin, 2016'yı görkemli bir şekilde karşılamasına öncülük eden Marmaris Belediyesi, 2017 kutlamalarına 16 Aralık'ta start verecek. Geçtiğimiz yıl dondurucu havaya rağmen yaklaşık 10 bin kişinin, 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda toplanarak, yılbaşını birlikte kutlamasını sağlayan Belediye, daha da görkemli bir ortam hazırlamayı planlıyor.

        COŞKU, 16 ARALIK'TA "YETENEK BENİM" DİYENLERLE BAŞLAYACAK

        Belediye, ilk olarak, ilçenin sosyal yaşantısına katkı amacıyla yaklaşan yeni yıl öncesinde bir takım etkinlikler düzenleme kararı aldı. 19 Mayıs Gençlik Meydanı'ndaki etkinlikler, 16 Aralık Cuma günü başlayıp, yeni yılın ilk günlerine kadar devam edecek. Etkinlikler kapsamında meydana kurulacak sahnede müzik dinletileri ve gösteriler de yer alacak. Bu kapsamda "Yetenek Benim" diyen tüm Marmaris yaşayanları, Belediyenin Basın ve Halkla İlişkiler Birimiyle temasa geçmeye ve başvuruda bulunmaya davet edildi.

        MARMARİS IŞIL IŞIL, RENGARENK OLACAK

        Ayırca, yılbaşı kutlamaları kapsamında da hummalı bir çalışma içerisinde girileceği kaydedildi. Buna göre, başta, 19 Mayıs Gençlik ve Atatürk Meydanı olmak üzere, ilçe girişinden Atatürk Caddesi boyunca uzanan 4 kilometrelik güzergah, günler öncesinden rengarenk ve ışıl ışıl led akarlar ile objeler, dev yılbaşı ağaçları ve kardan adam gibi figürlerle süslenecek. Meydanları, sokakları dolduracak binlerce kişinin 2016'ya veda, 2017'ye 'merhaba' temalı fotoğraflarını çekerek ölümsüzleştirecekleri fonlar oluşturulacak.

        SABAHA KADAR SÜRECEK

        19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda 31 Aralık günü akşam saatlerinde başlayacak yılbaşı programına katılacakları birbirinden renkli, eğlenceli sürprizler bekliyor olacak. İsimleri henüz netleşmeyen popüler müziğin sevilen sesleri, meydandakilerin coşkusuna coşku katacak.

        2017'ye girerken yapılacak geri sayımın ardından Marmaris semalarına fırlatılacak binlerce havai fişek, hem görsel bir şölen oluşturacak hem de geceyi aydınlatacak. Bu dakikalarda coşku ve umut dolan katılımcıların üzerine tonlarca yapay kar yağacak. Hazırlıkları özenli bir program dahilinde, büyük titizlikle sürdürülen kutlama programı 1 Ocak 2017'nin sabah saatlerine kadar sürecek.

        TÜM ÜLKEYE DAVETTE BULUNULACAK

        Ayrıca, Belediye yetkilileri, görkemli kutlamalara ilçede bulunanların yanısıra ülkenin değişik kentlerinden katılımın sağlanması için de uğraş verecek. 2016'daki muhteşem kutlamaların görselleri ve "Yeni yıl Marmaris'te karşılanır" sloganı kullanılarak, gerek yazılı, gerek görsel, gerekse sosyal medya üzerinden ilçeye davette bulunulacak.

        (VE-İK)

        11.12.2016 14:31:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler