Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TBMM Başkan Vekili Aydın'dan terör saldırısına tepki

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, İstanbul'da yaşanan terör saldırısını ve teröre destek sağlayanları nefretle kınadığını söyledi.

        TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, açıklamasında İstanbul Beşiktaş'ta 2 ayrı noktadaki polis ekiplerine yönelik düzenlenen saldırıyı nefretle kınadığını kaydetti. Başkan Vekili Aydın, "İstanbul'da değer yoksunu hain terör örgütü tarafından yapılan alçak saldırı neticesinde birçok kardeşimiz şehit olmuş çok sayıda da yaralımız vardır. Bu alçak saldırıyı ve terörü bir kez daha şiddet ve nefretle lanetliyoruz. Kalleşçe şehit edilen kardeşlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum. Yaralı kardeşlerimize de Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Birliğimize, kardeşliğimize, huzurumuza ve güvenliğimize kasteden katillere ve onların zalim efendilerine hep birlikte haykırarak diyoruz ki, asla başaramayacaksınız. Bu milleti yenemeyecek bu ülkeyi bölemeyeceksiniz. Türkiye'ye diz çöktüremeyeceksiniz. Çünkü bizler ülkemizin teröre ve teröriste bırakmayacak ve onların ipini elinde tutan sahiplerine asla boyun eğmeyeceğiz. Her zaman kinden daha çok bir ve beraber olacak kardeşliğimizi en güçlü şekliyle dosta ve düşmana göstereceğiz. Farklı siyasi partilerde siyaset yapsak ta farklı düşüncelerimiz ve ideolojilerimiz olsa da söz konusun vatansa, milletse, bayraksa şehitlerimizle ortak tüm değerlerimiz olursa gerisi teferruattır diyoruz. Ve terör gibi toplumsal ve milli meselelerde ortaklaşarak teröre karşı ortak duruş sergileyip ortak mücadele kararlığımızı bir kez daha en güçlü şekliyle gösteriyoruz" dedi.

        (CK-SD-Y)

        11.12.2016 15:07:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler