Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Ödemiş terörü lanetledi

        (Fotoğraflı)

        Kerem Karamanlıoğlu

        İZMİR (İHA) - CHP Ödemiş İlçe Başkanlığı, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle açıklama yaparak birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ödemiş İlçe Başkanlığı, İstanbul'daki çifte terör saldırıları nedeniyle bir açıklama yaparak saldırıları kınadı. CHP İlçe Başkanı Nazan Dönmez tarafından yapılan açıklamada, "Bugün terörden ve teröristten başka suçlu aramaya gerek yoktur. Eksiği hatası olanların konuşulacağı gün bugün değildir. Bugün partisine, dinine, ideolojisine bakılmaksızın, terörün karşısında olan herkesle omuz omuza olma günüdür. Bu kardeşlik ve birlik, alçak teröristlere verilecek en büyük cevaptır. Terör karşısında susmayacağız, yılmayacağız, korkmayacağız. Bizi sindirmek ve bölmek isteyenler bilsinler ki, şimdi daha da kenetlenmiş, daha da güçlenmiş bir Türkiye var. Halkın gücü ve kardeşliği bu hainlerin sonu olacaktır" dedi.

        Açıklamaya, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, CHP'li belediyesi meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.

        (KK-HG-Y)

        12.12.2016 13:50:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler