Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gömeçli Müdüre ziyaretçi akını

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, yeni göreve başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz'ın odası boş kalmıyor. Çok sayıda vatandaş, Ayaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, Ayaz'ın dünkü konuklarıda Burhaniyeli okul müdürleri oldu.

        Burhaniye Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin, Müdür Yardımcısı Turan Çizmecioğlu, Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu Müdürü Abdullah Erez ve Karaağaç Ahmet Karakaş Ortaokulu Emekli Müdürü İsmail Filiz, Gömeç İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz'ı ziyaret etti. Konuklarına ikramlarda bulunan Müdür Aytaç Ayaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Burhaniye'den sevenlerinin sık sık ziyaret ettiğini anlatan Aytaç Ayaz, Burhaniyeli konuklarına teşekkür etti. Müdür Ayaz," Burhaniye'den dostlarımın, siz değerli eğitimci arkadaşlarımın beni burada da yalnız bırakmayarak ziyaretime gelmeleri beni son derece memnun etti. İnsanın sevenlerince unutulmaması çok güzel bir duygu. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi Burhaniye Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin'de, Müdür Ayaz'ın Burhaniyeliler tarafından çok sevildiğini anlattı ve yeni görevinde başarılar diledi.

        (FT)

        12.12.2016 15:21:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler